Forside | Kurv | Bestil | Kataloger | Min Konto | Handelsbetingelser | Persondatapolitik | Om os | Kontakt os
 

Allergikost AS

Info om Privatlivs- og persondatapolitik og Cookies

Ved at benytte www.allergikost.com accepterer du, at Allergikost AS Langballe 10, DK-8700 Horsens behandler dine personoplysninger og cookies i henhold til nedenstående data- og cookiepolitik. Cookies bruges til få www.allergikost.com til at fungere. Vi bruger bl.a. cookies til at gøre det muligt at lægge varer i kurven, logge ind og til at forbedre vores website.

Kort om Privatlivs- og persondatapolitik

Denne privatlivs- og persondatapolitik er sammenfattet for bedre at kunne oplyse dig som kunde om, hvilke persondata Allergikost AS behandler, og hvordan vi behandler dem – persondata skal forstås som alle personhenførbare data. Læs venligt vores privatlivspolitik til ende for at få en klar forståelse af, hvilke data vi indsamler, hvordan vi indsamler dem og hvordan vi beskytter dine oplysninger.

Allergikost AS respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis ikke nedenstående persondatapolitik kan accepteres forbeholder Allergikost A/S sig retten til at afvise din ordre og andre henvendelser, da en manglende accept kan medføre at Allergikost AS ikke kan servicere forholdet, som ellers er påkrævet via gældende lovgivning.

Personoplysninger

Personoplysninger dækker alle data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for navn, mellem- og efternavn, evt. alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Ligeledes indeholder personoplysninger også data som adfærd, købshistorik, økonomiske oplysninger mv., der alle benyttes i opretholdelse af kunde- og leverandørforholdet mellem kunder og Allergikost AS.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Du kan tilgå www.allergikost.com uden at oplyse os om dine persondata. Ved tilgang til hjemmesiden uddeles der et ID til din session. Dette kan ikke identificere dig som person.

Allergikost har brug for en række personoplysninger for at kunne handle med dig og din virksomhed, opretholde servicering af kundeforholdet samt markedsføre produkter og ydelser. Visse oplysninger indsamles og behandles også efter lovkrav i henhold til hvidvasknings- og bogføringsloven.

Nedenstående oplysninger kan blive indsamlet og behandlet, når du handler hos Allergikost AS - E-mailadresse, for- og efternavn, adresse, telefonnummer, evt. alder, køn, tekniske detaljer (IP-adresser inkluderet), adfærd (inkluderet: besøgte URL, handlinger såsom klik, log-in, tid på hver side mv.), geografiske data samt data der måtte være nødvendige for gennemførsel af en handel.

Allergikost indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Opretter en konto
  • Foretager køb
  • Sender forespørgsler, klager og/eller interagerer med Allergikost på anden vis
  • Tilmelder dig og/eller interagerer med online markedsføringsmaterialer (herunder med ikke begrænset til nyhedsbreve, sms- og notifikationer, annoncer på tredjepartshjemmesider eller lignende)
  • Afgiver personoplysninger på anden vis til Allergikost AS

Allergikost AS indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler/klager.

Allergikost indsamler og/eller køber ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand.

Allergikost benytter Dandomain – OnPay. til håndtering af online korttransaktioner og opbevarer ikke informationer om betalingskort. Bemærk, at ved fakturering opbevares fakturerings- og bankoplysninger i henhold til gældende love på området herunder hvidvasknings- og bogføringsloven. OnPay betalingsløsningen er en PCI-DSS certificeret betalingsgateway udviklet, ejet og drevet af Zitcom, et af Danmarks bedste hostingselskaber.
PCI-DSS står for “Payment Card Industry - Data Security Standard” og betyder, at løsningen lever op til kortindustriens fælles sikkerhedsstandard og krav vedrørende datasikkerheden omkring betalinger.

Hvordan bruger vi dine oplysninger?

Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:

  • Til at personalisere din oplevelse på mail og hjemmeside gennem personlige anbefalinger på baggrund af købshistorik
  • Til hurtigst muligt at kunne håndtere dine ordrer
  • Til opfølgning på dine henvendelser
  • Til at kunne servicere dig bedre ved henvendelse til vores kundeservice
  • Til at forbedre www.allergikost.com og markedsføring fra Allergikost AS
  • Til at administrere konkurrencer, kundeundersøgelser mv.
  • Til at indhente produkt anmeldelser

Hvordan beskytter vi dine informationer?

Vores hjemmeside scannes løbende for sikkerhedsbrister og svagheder, for at vi hurtigst muligt kan udelukke potentielle datalækager og dermed gøre vores hjemmeside så sikker som muligt. Ligeledes scannes der regelmæssigt for malware.

Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af en begrænset antal medarbejdere med rettigheder til denne type information. Disse er desuden underlagt vores interne persondatapolitik, der sikrer dine rettigheder og sikrer overholdelse af gældende lovgivning på området.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på www.allergikost.com, info@allergikost.com eller via telefonisk kontakt videregives kun til:

  • Interne afdelinger
  • Betroede tredjemænd der er nødvendige for opfyldelse af aftaler om levering, betaling og servicering herunder inkasso og retslige instanser
  • Forretningspartnere med henblik på at vedligeholde din konto og/eller markedsføring.

For at kunne give den bedst mulige oplevelse på Allergikost’s hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i anonymiseret form f.eks. til at se, hvilke sider og hvilket indhold brugerne interagerer med.

Allergikost anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.allergikost.com og kan findes her: www.google.com/privacy

Blandt Allergikost AS og alle forretningspartnere og leverandører forefindes en databehandleraftale, der til hver en tid skal sikre brugernes og kundernes interesser.

Hvor lagres dine personoplysninger?

Dine oplysninger lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Allergikost’s vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde vores nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne i bunden af hver e-mail med nyhedsbrev. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan vores kundeservice kontaktes via nedenstående kontaktoplysninger.

Ved afmelding af markedsføring fra Allergikost AS slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse tilsagn kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

Hvor længe opbevares dine personoplysninger?

Ved et aktivt kundeforhold, opbevares dine data kun så længe som nødvendigt, for at vi kan servicere dig. Afbrydes kundeforholdet, opbevares dine data op mod to år, alt efter karakteren af dataene. E-mails benyttet til markedsføring slettes eller bevares automatisk på baggrund af din adfærd.

Du kan til hver en tid bede om indsigt eller sletning af dine data.

Alle transaktionelle data, indsamles og behandles også efter lovkrav i henhold til hvidvasknings- og bogføringsloven. Disse bevares inkl. kontakt- og firmaoplysninger i seks år hvorefter de slettes.

Datalækage

Vi tager sikkerhedsbrud og datalækage meget alvorligt. Ved mistanke om datalækage fra Allergikost AS interne servere eller hos eksterne partnere iværksættes en række initiativer, der skal sikre vores kunder og brugere bedst muligt.

Dette indebærer blandt andet afdækning af den potentielle skades omfang, meddelelse til potentielt ramte kunder og brugere, meddelelse til Datatilsynet samt handlinger, der skal forsøge at inddæmme omfanget af skaderne.

Har vi mistanke om datalækage fra Allergikost AS eller dennes eksterne partnere, vil alle implicerede, blive informeret herom indenfor 72 timer. Har du mistanke om, at dine data er lækket fra Allergikost AS, bedes du til hver en tid tage kontakt til os.

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.
Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig på: info@allergikost.com
Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du ligeledes kontakte os på: info@allergikost.com

Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret iht. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken

Allergikost AS forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.
Hvis du har spørgsmål til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, bedes du kontakte vores kundeservice.
Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde vores nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne I bunden af hver e-mail med nyhedsbrev.
Ved afmelding af markedsføring fra Allergikost A/S slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

Kort om Cookies

Cookies er små nødvendige tekstfiler, som bruges af stort set alle websites. Cookies er knyttet til websites og læses udelukkende af din browser.
Disse små tekstfiler gør det bl.a. muligt for dig at lægge en vare i indkøbskurven, logge ind og meget mere. Cookies bruges altså til at få websites til at fungere.

Afvisning af cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du afviser cookies, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af Cookies

Hvis du ønsker at slette eller blokere cookies, vil de fleste websites formentlig holde op med at fungere, og på den måde vil internettet være mere eller mindre ubrugeligt. I rigtig mange tilfælde vil du også slette gemte passwords og andre funktioner som kun er med til at forbedre brugeroplevelsen.

Herunder kan du alligevel se hvordan man sletter cookies:

Spørgsmål

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 4424 4488 eller info@allergikost.com

Med venlig hilsen

Allergikost A/S
Langballe 10
DK-8700 Horsens
Danmark

Sidst opdateret 22.05.2018
  
...Vis kurv


   0 stk  0,00  DKK

Læs om vores nyhedsbrev.

NYHEDSBREV

Find opskrifter
og andet på:

ALLERGINYT.DK

 
Allergikost A/S - Langballe 10, DK-8700 Horsens - CVR: 26 73 80 32 - Tlf.: (+45) 44 24 44 88 - Email: allergikost@allergikost.com